NATO Alarmon: Ushtria serbe për disa orë mundë ta marr Kosovën, keni kujdes

Menjëherë në fillim të bisedës, ai ndërpreu Thaçin dhe Mustafo të cilët folën për „marrjen e kontrollit të kufirit verior“ dhe kër cën imin e pretenduar të „agresionit të madh serb“.

Njeriu i parë i NATO-s tha se Prishtina në asnjë mënyrë nuk duhet të imponojë aleancën ushtarake perëndimore.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.